Enciclopediae

luni, 18 februarie 2013

Ionel Cucuvel despre capitalistul Stalin



 Pontănel şi Somnorel, iubiţii „paji” ai lui Bulănel şi păpuşile lui Ionel Cucuvel au dus abjecţia până la nivelul de „artă”, iar grosolănia joasă şi ordinăria, vorba lui Marin Preda, până la cote imposibil de imaginat. Cu toate astea, se văd mici şi ordinari în comparaţie cu „stăpânul inelelor”, păpuşarul. Într-o declaraţie, „cârpa kaghebista” îl vedea pe Stalin nici mai mult, nici mai puţin decât… capitalist! Altfel spus, cel mai sângeros criminal în serie/grup/naţiune, bolşevicul cel mai roşu din câţi au existat era de fapt un capitalist veros, un bun motiv pentru ilici de a promova adevăratele valori ale adevăratului comunism, în opoziţie cu „capitalismul” fioros al lui Stalin. Cinismul zdrenţei a depăşit cu mult cotele admise, chiar şi pe acela profesat în Parlament chiar, de către „Împăratul” Bulanel care invita naţiunea să-i numere: ouăle, casele, hectarele, valorile etc.


Nu ştiu cum se face, dar de câte ori am ocazia să scriu despre gaşca/clica/banda ce formează azi Puterea, de fiecare dată vocabularul limbii române este inferior în nuanţe comparativ cu odioasa abjecţie cu care se exprimă. Mint, înşeală, manipulează, sunt aroganţi ca toţi „ciocoii roşii”, ipocriţi şi cinici peste măsură. Fără excepţie nişte sferto-docti cu aere de „telectuali”, comuniştii români de azi sunt departe de antecesorii lor care au adus comunismul în România, cu largul concurs al regelui de la acea vreme. Indiscutabil nişte ciocoi veritabili, bolşevicii se bucurau de privilegii incredibile în anii de început şi chiar şi mai târziu, dar nu erau simultan şi oameni de afaceri care să câştige averi uriaşe din contracte bănoase cu statul. Se mulţumeau cu cât le dădea partidul; şi le dădea, nu glumă.


Cine sunt aceste paiaţe, aceste secături care omagiază ipocrit sărăcia şi care plâng de mila oamenilor sărmani/„sărmani” ? Sunt indivizi ce au secătuit bugetul ţării pentru ca ei să devină brusc „oameni de afaceri” prosperi. Aşa au apărut miliardarii ce nu plătesc TVA, vânzătorii psd de maşini de lux, moşierii „roşii”, antreprenorii foşti şoferi de TIR cu 1600 de apartamente proprietate personală pentru a evaziona banii destinaţi bugetului de stat etc. Începând cu târâtura minusculă care le cântă în strună pe „sticlă” şi terminând cu deputaţii şi senatorii lor, toţi au averi adevărate, mari, foarte mari şi exagerat de mari. Unul singur nu dă vreun ban pentru ajutorarea copiilor bolnavi, dar organizează campanii de genul „eu am, dar pentru ei donează tu”, dovedind încă o dată un cinism odios. Plâng cu lacrimi de crocodil de mila populaţiei sărăcite de criză, dar n-au nici o ezitare în a minţi şi înşela aceeaşi populaţie, promiţând mieros o economie imposibil de realizat în realitate.


Derbedei fără scrupule, pedofili şi, unii cu apucături de „curioşi” cu salvari, toţi au furat, fură şi vor fura cât se va mai putea. După ce au manipulat bursa, au făcut să coboare economia (în timp ce ei se jucau de-a „suspendata”) şi s-au dedat la cele mai oribile golănii, uslaşii vor respect şi îl cer pe toate drumurile; dar oferă dispreţ, taxe mărite, salarii mizere şi pensii din ce în ce mai devalorizate. 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu