Enciclopediae

miercuri, 26 iunie 2013

Dilema zilei – Ziua "Drapelului în bernă"

 Prima « lemă » : E Ziua Drapelului, zi de sărbătoare naţională, ziua când aniversăm tricolorul. Ca la orice sărbătoare, azi e un prilej de bucurie, de mândrie naţională şi o ocazie de a ridica tricolorul pe cel mai înalt catarg, pentru a arăta lumii întregi că el are o istorie şi un trecut glorios. Fiecare instituţie publică şi orice român care doreşte poate arbora astăzi drapelul, cel care nu se expune când i se scoală fiecăruia. 

A doua « lemă » : Tot azi a declarat primul plagiator al guvernului – zi de doliu naţional, pentru că într-un accident de circulaţie au murit 18 persoane.  Fireşte, n-are nici bază legală şi nici vreo justificare pentru a declara o zi de doliu, dar el a făcut-o pentru că amatorismul şi incapacitatea sunt caracteristicile de bază ale cartelului roşu aflat la putere. Conform Zilei Drapelului, tricolorul trebuie ridicat sus de tot, să fâlfâie cu mândrie, după declararea zilei de doliu, el trebuie coborât în bernă, şi asta… simultan ! 


Deoarece primului mitoman al guvernului i se fâlfâie de drapel, de însemnele naţionale şi de România, în general, tricolorul nostru va fi… « ridicat în berna » ! Românii au avut rar ocazia să asiste la dovezi mai clare de cretinism politic şi de înapoiere mintală generală ! « Ziua Drapelului în bernă » a fost precedată de declaraţiile absolut infantile ale miniştrilor analfabeţi ai guvernului roşu : "trupurile neînsuflețite ale cadavrelor celor decedați" (Duș
a), „să fim mai atenţi pe viitor (la cum conducem, fireşte)” (Stroe). Miniştrilor, primului lor întârziat mintal şi Puterii actuale, să le urăm din suflet „La mulţi ani, fi-va-r ţărâna uşoară!”.




1 comentarii:

Daca Ponta recunostea public plagiatul il votam ca recompensa pentru corectitudine ::)).
..poate era un inceput bun :):):

Trimiteți un comentariu