Enciclopediae

joi, 12 septembrie 2013

Secrete arzătoare (X)

Elizabeth Bathory  
 Din miile de poze postate (cum spuneam, doar o mică parte vizibile şi asta extrem de selectiv şi calculat), foarte puţine tratează peisaje, natură sau subiecte ce trezesc emoţia în fiecare, iar asta se întâmplă absolut accidental. În centrul atenţiei obiectivului va fi mereu Didina. Ea nu mai înţelege ce este emoţia unui peisaj, un curcubeu sau un apus de soare. Astea erau importante cândva, în copilăria pe care deja n-o mai ţine minte... Uneori îşi aminteşte de acea copilărie, de adolescenţa dominată de complexe fizice şi de felul în care a decis să iasă în evidenţă în micul oraş de provincie în care văzuse lumina zilei. Avea 16 ani când a descoperit că sexul o poate ajuta să aibă un prieten. Apoi a aflat şi celelalte pe care, ca să nu piardă relaţia abia începută, le-a acceptat. Viaţa ei frumoasă începuse... Întâi, prietenul i-a adus şi un alt partener care să o facă să se simtă importantă, apoi încă doi... Didina a descoperit atunci plăcerea umilinţei sexuale şi a ajuns să-i placă atât de mult încât nu s-a mai putut opri. Se simţea importantă pentru că ea era în capabilă să-i satisfacă pe toţi odată, pe când altele nici nu se puteau gândi la asta.

Oraşul mic are inconvenientele lui... Repede s-a răspândit vorba, întâi pe la colţuri, discret, apoi din ce în ce mai apăsat, iar Didina şi-a dat seama că a câştigat o celebritate locală nedorită. Era prea târziu să regrete, mai ales că trăia intens plăcerea de a fi folosită sexual. În cele din urmă, familia a trimis-o la studii, în Capitală, în speranţa că murmurele vor înceta în anii cât ea va fi plecată. Dar memoria colectivă funcţionează mult prea bine pentru gustul blondei care nici azi nu are tragere de inimă să revină în oraşul natal, nici chiar în vizită... Cu Traian, acel prim partener de orgii s-a mai întâlnit şi după ani, în Bucureşti... El i-a amintit de vremurile în care Didina îşi construia "celebritatea", iar ea l-a mai satisfăcut o dată, nu în amintirea vremurilor de demult, ci doar pentru a-i cumpăra tăcerea; acum e o "doamnă", iar o indiscreţie ar putea să-i distrugă imaginea publică greu construită, fragilă şi greu de păstrat. Cum nu era vorba "decât" despre sex, fie el şi fără limite, beneficiari ai serviciilor sale au mai fost, ei oferind acelaşi lucru în schimb: tăcerea discretă în ceea ce priveşte trecutul său încărcat de plăceri perverse.

Căsătoria la rândul ei fusese un schimb relativ echitabil... Soţul o luase ştiind foarte bine ce veleităţi "celebre" are, în speranţa că va putea s-o stăpânească, iar el... beneficia corespunzător de alte avantaje decât cel de a avea o soţie atât de "bine" cunoscută. Însă căsătoria n-a transformat-o pe blondă într-o persoană mai responsabilă decât fusese cândva, ci doar i-a accentuat frustrările. Viaţa de familie era tarată de trecutul său tumultos şi doar sexul extrem a făcut ca relaţia să dureze 15 ani. Cum toate au un sfârşit, şi căsnicia Didinei l-a avut pe al ei, iar viaţa frumoasă, cea cu care ea era învăţată, a luat locul plictisului marital. De-acum era liberă ca prin prestaţii bine şi obsesiv cunoscute să devină tot ceea ce, prin căile obişnuite ratase în adolescenţă: o damă de succes. N-a făcut economie cu generozitatea sa sexuală, iar rezultatele au venit repede... În muncă sau în viaţa privată (cea relativ vizibilă), sexul şi perversiunile i-au asigurat o tristă, dar dorită de alţii notorietate; nici pe Didina n-o deranja aceasta notorietate, bârfele legate de ea rămânând undeva la nivelul unde pişcă, dar nu deranjează.

Evoluţia sa construită pe ceea ce ştia cel mai bine să facă a fost interesantă. Capacitatea sa de a deservi mai mulţi beneficiari odată a făcut-o foarte atractivă pentru deplasările în interes... de serviciu. Călătoriile la antipozi în compania mai multor bărbaţi i-a asigurat o stabilitate profesională invidiată, iar Didina a devenit temută. Nimeni nu îndrăznea să ducă vorba mai departe de prietenii intimi, nu de alta, dar dacă blonda cu aspect angelic afla, viitorul celor care aveau curajul s-o bârfească nu mai era deloc sigur, profesional vorbind.

Acum curtezana nu mai poate da înapoi; nici vârsta nu-i mai permite (timpul trece nemilos), dar nici dependenţa de umilinţa porn-obsesivă. A învăţat că viaţa e atât de frumoasă pe cât e în stare să o perceapă şi, mai ales, atât cât mai e ea capabilă să o simtă; puţin şi superficial. Trăirile ei reale îmbracă alte forme, mult mai apropiate de bolnăvicios şi obsesiv, decât de bucuriile obişnuite ale vieţii. Nici copilul nu-i mai trezeşte emoţia firească, nici floarea pe care o întâlneşte în cale şi nici curcubeul de senzaţii pe care un om obişnuit le are în faţa sublimului materializat. Răceala şi calculul, frustrarea şi complexele, minciuna şi ipocrizia s-au alăturat natural obsesionalului şi pornografiei aplicate pentru a contura astfel o persoană străină de lumea asta, una ce pare că vine dintr-o lume a tenebrelor, o arătare ce-şi trage seva vieţii din lăturile şi zoaiele rămase după ce partenerii săi, singurii care apreciază ceva la ea, se spală, se aranjează, îi dau plata şi-o trimit înapoi acasă, la copil. Astfel, cu gura mereu plină de plăceri nebănuite, viaţa Didinei cea frumoasă şi liniştită îşi urmează cursul ei... Dată dracului moldoveanca, nu-i aşa... ?


                                     - va urma -









Această producţie literară se află sub protecţia dreptului de proprietate intelectuală.
                                

Orice asemănare cu persoane sau fapte reale este întâmplătoare.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu